martes, 16 de marzo de 2010

Formació Cooperatives i Societats Laborals

Escola Internacional d’Idiomes, en col·laboració amb FESALC (Federació de Societats Laborals de Catalunya), Generalitat de Catalunya (Consorci per a la Formació Continua de Catalunya) i Unió Europea (Fons Social Europeu) ofereix cursos 100% subvencionats per a treballadors de Cooperatives i Societats Laborals.
Us podem oferir els següents cursos: encara no estan programats en horaris i dates ja que restem a l’espera de les vostres necessitats.


Oferta Cursos:

· Curs: Anglès Basic
Hores: 35

· Curs: Anglès Mig
Hores: 35

· Curs: Anglès Conversa
Hores: 20

· Curs: Anglès Conversa Avançat
Hores: 20

·Curs: Català Conversa
Hores : 30


Encara no estan programats en horaris i dates ja que restem a l’espera de les vostres necessitats.
Podeu enviar-nos un e-mail amb les vostres peticions, prioritats i necessitats a info@esini.es.

També teniu l’opció de seguir la formació tant a les instal·lacions de FESALC ( C/ Aragó, 390-394, 3a planta ), com a les instal·lacions de la vostra cooperativa o empresa.
En el cas de voler realitzar la formació a les postres instalacions, hauríeu de complir amb el requisit de ser un grup de mínim 15 persones. En aquest cas, també és necessari que ens comuniqueu quina seria la vostra disponibilitat horària per fer el curs, el nombre de persones, el nivell i el programa que desitjaríeu seguir.

Finalment, també teniu l’opció de proposar algun curs que us interessi, encara que no aparegui en la casella de cursos previstos. Si és el cas, envieu-nos un número de contacte i l’horari que us interessa o bé poseu-vos en contacte amb nosaltres:

· 670 289 333 Anna

No hay comentarios:

Publicar un comentario