jueves, 23 de diciembre de 2010

Bones Festes i Feliç 2011!


Estimats Reis Mags d’Orient,

Aquest any ens hem portat molt bé, hem fet bondat, hem sigut responsables i hem format, com sempre, a tots els nostres alumnes amb la millor qualitat que podem oferir.

Hem col•laborat amb la Generalitat, Consorci per la Formació Contínua,  CCOO, UGT, Fesalc, Aces, Aecei, Pimec... sempre per oferir els cursos subvencionats de la millor qualitat possible. També hem participat en la formació a les empreses col.laborant amb la Fundació Tripartita podent així oferir un millor servei a tots els seus clients.

A més, hem procurat mantenir harmonia en el nostre entorn, escoltant els alumnes i clients per poder formar-los en allò que més necessiten.

Per tot això, des de ESINI només us demanem una cosa: que l’any vinent ens porteu les mateixes ganes i il•lusió que fins ara hem tingut i, per poc que podeu, incrementeu una mica les subvencions per poder seguir formant a tanta gent com sigui possible, a particulars, empreses, petits i grans amb la mateixa, o millor, qualitat de sempre i amb les millors ganes e il•lusions que podem oferir.

A tots, us desitgem unes Bones Festes i un Feliç 2011!




No hay comentarios:

Publicar un comentario